12 окт. 2004 г., 10:56

в съня ми 

  Поэзия
1214 0 0
В съня ми идваш всяка вечер
и с нежни длани галиш моето лице
и със шепот от любовни думи
пленяваш моето сърце.

Но как да те открия
наяве ти не съществуваш
и даже да го крия
искам пак да ме целуваш1

© Силвето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??