Ситни капки се разливат
към бездънното небе,
водни звуци пак припляскват
там, сред буйното море.
Водата морска нежно сгуши
в плътната си, синя гръд
две безкрайно влюбени души,
поели по един и същи път.
Смях, звънтейки, се понася,
удря се в кристалните води,
към хоризонта се възнася
и трепетно звънти, звънти...
Водата хладна тръпки образува
по двете мокри, весели тела,
но студа не се усеща никак -
обич стопля тъмната вода!
Прегръдка, плясък...
нежни ласки, палави игри,
двамата не виждат, не усещат-
че навън почти се заздрачи..
Луната, бяла и красива,
по морето диво диря остави.
Хорската глъч притъпяла
малко по малко се сподави.
Тишина се разля
надлъж и нашир,
само там, при морето,
се вдигаше любовен пир!
http://www.vbox7.com/play:2d2cb39f
И по повода - интимна любов, ето едно красиво поздравче за вас ! :)
© Катерина Костадинова Все права защищены