13 мар. 2017 г., 00:15  

Безкористност 

  Поэзия » Любовная
286 0 2

БЕЗКОРИСТНОСТ

 

В този миг от мен си толкова далече,

в този миг си с някой другиго в нощта

и за друг гори у тебе похотта,

но да те обичам, хич това не пречи.

 

Щом без мен ще си наистина щастлива,

щом обичаш него повече от мен,

щом такъв живот за мен е отреден,

то не ще проклинам с мъст и ярост дива,

 

а ще моля с вик и Дявола, и Бога

радост на лика ти вечно да блести,

винаги любов край тебе да цъфти

и да нямаш нивга повод за тревога!...

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??