Прегърната от вятъра игрив,
ти нежност породи у мен
и в този миг красив
аз попаднах в твоя плен.
Стопли ме с някаква магия,
утеши ти дух ранен,
чувствата си нека да разкрия
в този светъл ден.
Като пеперуда ти кацна
нявга на моите ръце,
като самодива си прекрасна
и имаш ангелско лице.
Чисти пориви събуди
в душата ми, в моя храм,
момчетата сме млади, луди,
затуй не искам да съм сам...
© Георги Все права защищены