Търсих дълго в този град...
Търсих нещо чисто и невинно.
Обикалях улиците из квартала,
обикалях кътчетата на света,
но не намерих чисто белите цветя...
Скоро, след падането на нощта,
попаднах на една жена...
Тя държеше връзка
от малки кичести цветя...
... дузина бели рози...
За мен така дойде и Тя –
чиста, млада, неопорочена,
навсякъде цареше Любовта!
© Лили Все права защищены