4 янв. 2011 г., 20:16

В търсене... 

  Поэзия
503 0 1

Къде да намеря отминалото детство?

Къде да потърся изгубените си мечти?

Къде да открия топлите ръце,

за да се сгуша, тихо, до твоето сърце?

Къде е обликът ти във водата –

отражението ти до моето лице?

Къде са пръстите, заровени в косите,

галещи ме под нощното небе?

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря!!! Сигурна съм,че отговорът е някъде около мен,само трябва да се огледам и ще го открия
Предложения
: ??:??