Все търся те в неспирен бяг...
Морета аз преплувах,
в небето полетях,
във сънищата те сънувах,
НО ПАК НЕ ТЕ ВИДЯХ...
В мечтите си те пресъздавах,
във песните те възпях..
С боички разноцветни те рисувах,
НО ПАК НЕ ТЕ ВИДЯХ...
Неосъзнато те жадувах,
в болезнен вопъл те бленувах,
Самата себе си ти давам!
Виж колко щедро обещавам!
И пак настъпва черна нощ..
Коси разстила, мрачни пеперуди..
Духът ми буен, страстно обладава...
НО ПАК Те НЯМА, НЯМА...
© Eva Filth Все права защищены