Разлиствам сърцето,
разлиствам чувстава стари и нови...
Разлиствам душата,
старателно.. после се губя в ума ти..
Незнайно защо
се опитвам да стигна до белези, рани..
Навярно си мисля,
че там е ключът на твоите тайни...
Разпалва се огънят,
дълго държан зад решетки коварни.
Заплашва да лумне
в пожари..опасно достигащи мене.
Разлиствам във търсене
на отговори...причини, терзания..
Разлиствам, спомени..
в измамни..нереални очертания..
Огънят достига ме
тихо примамвайки в бягство.
Губя ли, всъщност себе си
в търсене на грешното място..?!
© Периян Байрамова Все права защищены