Любовта е често трудно различима,
седиш до някой, мислиш си, че има,
със него искрено, добро приятелство,
обвито само в мир и разбирателство.
Изтича време в грешки и тъга,
но идва миг - любовната дъга
изгрява и сърцето се разтвая,
към близкия човек до теб, другаря,
и питаш: - Досега защо съм спал(а)
и любовта до мен не съм видял(а)?
Та затова търсете без умора
около вас любов във всички хора,
макар да ви се струват незначителни ...
За любовта безспир бъдете бдителни.
© Антон Все права защищены