31 дек. 2019 г., 00:36  

В търсене на смисъла 

  Поэзия » Философская
372 0 0

Накъде ме води този път -

към възход или падение?

Защо, уви, хората мрат -

за туй съм в неведение.

 

Ще се боря аз докрай,

всичко след това ме плаши,

дали въобще има там рай,

или просто край страшен?

 

И ето - аз просто не знам

за какво въобще живея,

ще падна в борбата сам,

до сетен дъх ще тлея!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??