В усмивката ти топла вярвам аз,
защото истински е нежна тя.
Стопяват се тъга и мрак, и мраз
щом устните излъчват доброта.
Очите ти надежди подаряват,
в усмивката ти топла вярвам аз.
С лицето ти мечтите засияват,
косите ти разпускат се завчас.
Душата и сърцето ти са с глас
опиващо дълбок - с прекрасен зов.
В усмивката ти топла вярвам аз
и в твоята изгряваща любов.
Към мен се устреми от утринта,
в прегръдката ти ражда се екзтаз...
Целувката предчувствам ти в нощта,
в усмивката ти топла вярвам аз.
© Асенчо Грудев Все права защищены