Акварелът е на Уйлям Хаенраетс.
А стихът се надявам да ви хареса...Свързан е донякъде с предишния стих -"Полунощ"- емоционално. Така мисля...
Б.
Тук съм…
По средата
на безмълвния
салон.
В полумрака,
влюбено
прегърнал
Бляскавата сцена.
А там…
Там, над всичко
твоята Магия
властва!
Но…
След финалния
поклон
не ме търси
с очи…
Светлините.
Те са
между нас.
И зная, че
към тебе
са
пристрастни.
Така е отредено…
Просто замълчи!
Б. Калинов
14.05.20011г.
Пловдив
© Борис Калинов Все права защищены
В небето, знай, летят и гордите орли,
но има и за тях ловци, които с тактика
ги хващат -- идва ден и теб да те боли.
Писал го е някой си Ле...
Б.