На учебната година
вече дойде краят.
И ваканцията дълга
почва, всички знаят.
Морските вълни ме канят,
ще се гмурна лесно.
А в гората пък ще слушам
на щурците песен.
Слънце, топлина ще сбирам,
цял ден ще играя.
Завали ли, книжка взимам,
аз ще ви призная.
Хей, ваканция любима,
срещаме те с песен.
Сбогом, наша класна стая,
чакай ни наесен.
© Мария Все права защищены