Вървиме двама, хванати за ръка,
А нощта ни приветства с нежна топлина.
Любов се таи в нашите сърца,
Една-единствена е тя на света.
Някъде в далечината ни се усмихва луната.
Ти и аз, аз и ти, никой, никога не ще ни раздели.
И сякаш времето е спряло,
Наше е и е цяло!
(посветено)
© Габриела Радева Все права защищены