6 мар. 2015 г., 23:30

Валентинка 

  Поэзия » Любовная
402 0 3

Ще късам дрехи без да питам,
а ти ме драскай като котка.
Със устните ти – две палитри,
ще нарисувам капка обич.


Ще те прегръщам до насита
под уморената ти рокля.
С бездумия ще те разпитам
и с петдесет нюанса огън.

 

Ще укротя съблазънта ти
нечакано, с целувка плаха.
Вечерята ще е смеха ти –
закуската - сърце за двама.

© Михаил Цветански Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??