Студена привечер, коли, светлини...
в полумрака... месечината, звезди.
Брилянти блестят, изгарят... захлас,
във полумрака - сърцата трептят. -
Фантазия, джаз... тежък сакс,
във полумрака - нулевият час.
Далечно синьо, бризът шуми...
във полумрака - телефонът мълчи.
Сирена, перли... розови дантели,
във полумрака - морето в мечти...
Вечеря, свещи...
виолетова среща,
във полумрака... на пода...
вечерната рокля и...
бутилка стар коняк...
© Елизабет Фурнаджиева Все права защищены