Тя е различна от всички наоколо,
Притежава душа,
А и ледено сърце,
Но какъв приятел е...
Късаща нервите
И проверяваща търпението,
Но не от лоши чувства,
А заради своята амбиция,
да бъде най- добрата...
Идва от друг свят,
Но на нея ако душата повериш,
Не ще сгрешиш,
Понеже хора като нея се не срещат често,
да не кажа веднъж в живота...
Тя е кралска особа,
В нея можеше да намериш и мъдрост
И справедливост,
А на мен ми помогна да намеря, своята душа...
Това е тя,
Ледената кралица,
Приятелка добра,
А всъщност,
Валерия се казва...
Иван К.
© Иван Д Кирчев Все права защищены