Вали.
И някак мрачно е навън.
Вали.
И всичко сякаш – сън...
Вали.
Дъжда е вътре в мене.
Вали.
Сълзи ли са? Не – време.
Вали.
И времето вали.
Вали.
Като дъжд преминава през мен.
Вали.
И нищо не остава. Ден.
Вали.
За кой ли път душата ми ридае...
Вали.
За кой ли път боли отвътре в мен?
Вали.
Защо не мога да забравя?
Вали.
Да те обичам всеки ден...
Вали.
Не, по- скоро са сълзи.....
© Крис Все права защищены