Вали, вали.. у мен.
Вали, вали.. Така вали,
че небето се разпада върху мене!
Дори подземните води
покланят се на смръщеното време!
Утихва бавно мисълта
и впива жадно устни в небесата!
Любов и свобода -
тръбят из дълбините на душата!
Привеждат леко рамена:
дървета, склони, клетви, думи!
И към дъхавите стремена -
прозореца на моята душа говори!
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Все права защищены