Кални са оковите
на моята душа,
бавно те обгръщат
и теглят към пръстта.
Посей частица тебе
във мократа земя,
прегърнати и дръзки,
ще прекроим света!
Ще нароим прекрасни
малки чудеса,
които ще поканим
във нашата гора.
Корени дълбоки
има моята душа.
Тя на танц те кани...
Валс за вечността!
© Мирела Шопова Все права защищены