30 янв. 2016 г., 10:43

Да сме по-отзивчиви! 

  Поэзия » Гражданская
326 0 1

На тротоара стои старият клошар,

усетил на обществото тежкия шамар.

С очи, очакващи справедливост,

гледа ни той, но нямаме милост.

Защо сме такива - нека се замислим.

Как да му помогнем да измислим!

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??