29 июл. 2018 г., 01:09

Вашата съвест 

  Поэзия
363 2 1

            Под измърсения плащ на човешко неразбирателство, нежни докосвания, безсмислени свади и любовни целувки живея аз. Не нося слънчеви очила, нямам татуировки, слушам качествена музика и държа на нормалните човешки отношения. Когато възникнат проблеми, ги решавам, без да вливам допълнително напрежение в ситуацията.
            Усмихвам се.
            Казвам истината.
            Помагам.
            Прегръщам.
            Обичам истински.
            Аз съм вашата отдавна умряла съвест.

© Димитър Драганов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??