И ме викаш
и ме искаш
и се скиташ
Без душа
и без лице
и без сърце.
Утре беше вчера!
И ме молиш
и се правиш на различен
и ме чакаш
но те гледам безразлично!
Да ме имаш
да ме гледаш ти е нужно
но всичко твое отдавна ми е чуждо!
© Любов Никифорова Все права защищены