31 авг. 2011 г., 19:06

Вчерашен сън! 

  Поэзия » Другая
577 0 0

Снощи в съня ми беше ти,

прегърнати стояхме на една пейка на брега.

Споделяхме любовта под безбройните звезди

и не искахме никога да свърши нощта.

 

Усещах при всяко вдишване

любимия ти парфюм (Back XS)

и ти - вероятно моя,

но беше заета да ме събличаш наум.

Приливът ни докосваше леко и влажно нозете,

а ние обсъждахме дали любовта е дар от боговете.

 

Сънувах те...

Ти беше прекрасна!

Косата ти се развяваше от вятъра хладен,

но тогава, не знам защо, бях толкова гладен.

 

Очите ти искряха на лунната светлина,

усмивката ти излъчваше привлекателна топлина!

И всичко това застина за миг!

Когато чух някакъв вик.

 

Прозинах се,

отворих широко уста,

теб вече те нямаше, :(

а сутринта бе дошла!!!...

© Николай Бунев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??