Вдяната радост
в иглата на тъга.
Зашита вяра.
...
Релси-минало.
Вагони от мигове.
Бъдеще-експрес.
...
Илюзия-сърп.
Окосени истини...
Спомен ухае.
…
Буря от мисли.
Наводнения-чувства.
Счупени рими...
© Веселка Стойнева Все права защищены