Потъвам във зелени дълбини,
превзели страстно моето съзнание.
Изгарящи са твоите очи,
изпълнени със толкова желания.
Копнея да докосна тези устни
с треперещи, изгарящи ръце.
Залива ме порой от бурни чувства,
превзел си вече моето сърце.
Изпълваш всяка нова нощ с фантазия,
кръвта кипи, прогаря бавно тялото,
прогонваш ежедневието - празното,
раздвижваш в мен сърцето ми - замрялото.
Прокарвам нежно пръсти във косите ти
и търся любовта ти с нетърпение,
завинаги ще бъдеш във мечтите ми,
зеленооко мое мило вдъхновение....
© Люба Георева Все права защищены