Мисията да си жив
е да не спираш,
да продължиш...
без значение
доколко денят ти е лош
с любим ли,
на дъното ли
или някъде гаснещ,
със забит в гърдите ти нож.
Най-малкото
заради тези,
които вече ги няма...
Тези, които толкова те обичаха
и научиха на любов,
прескочили илюзорна преграда.
Продължи напред
дори светът да се срива!
Следвай живота!
Бори се за него!
С дарената по право ти сила,
бъди пионерът,
вдъхновил другите с идеи!
© Валя Сотирова Все права защищены