Вече имам това, което исках от живота...
Имам всичко, за което някога съм мечтала...
Имам прекрасен съпруг, който ме обича
и невероятни деца, които
ни радват, които ни карат да се смеем и да се
чувстваме живи...
Имам живот, за който даже не бях и сънувала...
Щастлива съм, че имам прекрасно семейство, което ме
ОБИЧА И АЗ ГИ ОБИЧАМ...
© Виолета Перфанова Все права защищены