Чувствам се както някога,
толкова глупаво изглеждащ пред теб.
Ти ме излъга както винаги си правила,
но няма кой да ме излъже сега,
да ми каже, че не съм наранен.
Вече мога да кажа,
че няма значение.
Кръвта почти изтече.
Още само миг остана
и ти няма да ми трябваш вече.
© Стеси Все права защищены