29 дек. 2016 г., 18:08

Вече съм те прегърнала 

  Поэзия » Другая
425 0 1

В кладенеца на душата ми
вместо монета 
пусна твоята 
и тръгна
без да знаеш,
че съм бездънна.
Сега, 
за да се намериш, 
ще трябва 
да се върнеш
и в мен да потънеш.
Какъвто и да се откриеш,
аз те намерих първа.
Вече съм те прегърнала.

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??