Когато изчезне любовта завинаги ,
след това ще има пълен мрак .
Да пеят ще престанат птичките
и всеки ще ти бъде враг .
И без усмивки ще са хората
и нито Слънце
ще грее над морета и ливади ,
ще плъзнат бурени и тръни
и ще пресъхнат водопади .
Мрак и после смърт
очаквана
и винаги раздори и войни ,
когато Любовта
захвърлена е в ямата ,
тогава и Бог
не може ни спаси .
© Jivka Koleva Все права защищены