Спусна се вечерта
няма я дневната светлина.
Властва гробна тишина
всичко е потънало в тъмнина.
Само в далечния зной,
се чува вълчият вой.
Тъгувай, тъгувай единако
ти стари глупако.
Че тихо отминава нощта
и бързо настъпва деня.
© Виолина Гергова Все права защищены
Светлината гасне!
Тишината Вълк самотен-единак!
В нощта самотна вие!Сам!