Синя Ямболска вечер,
осеяна с едри звезди,
с дъх на косена трева
и прясно орани бразди.
Леко се спуска над нас
като люлчена песен
и носи топлия дъх
на плодната есен.
Вечер над родния град
пълна с обич и радост.
С топли устни и смях,
вечер на вечната младост.
© Лиляна Стаматова Все права защищены
Поздравление, Лили! Бъди щастлива!