Захаросана вечер.
Отмивам дъжда.
В очите ми капе.
От улеи тленни.
Пръст при пръстта.
В кал ти се моля...
С напушената усмивка
на цианкалиеви дни.
Убийствена.
Точно!
Убийствена свада.
За нещо -
алкохолизиран проблем.
И проблематика.
И такива ги има в
учебниците.
Затова не учат.
Свиват солети.
Безсолни улици.
На пакети продавани!
С вкус на мръсотия.
Киша през зимата.
На пАри през лятото.
Дупките промо
ги даваме.
Захаросана вечер.
Умират и лампите.
От наднормено тегло,
наред с диабета.
Оплакване от
общината изнасяме.
Много им идвал
болкукът.
Пеят очите.
Гледат гласните струни.
А вътре във мен -
дълбоката тъма.
На пакетчета захар
наркоматично приемам
и вечерите ми стават
горчиво-сладки...
© Джули Все права защищены
бтв, и аз така си мислех за употребата на "интересен" [=