26 нояб. 2015 г., 22:52

Вечерна песен 

  Поэзия » Пейзажная
929 1 3

Когато сцената изгаря
в изкуството на пиеса.
Разходките след края
са скъсани завеси.
 

Плават ярките звезди, 
аури пъстроцветни
сред градски светлини - 
изящество приветно.
 

Пътуване към пролет
през късната есен.
с благороден полет
 

Културно провидение,
вечерната песен
на моето вдъхновение.

© Денис Олегов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??