Все ще се води вечната битка,
онази между доброто и злото.
А когато човекът обиква,
всичко започва отново.
Тези чувства те разкъсват,
ин и ян се преобръщат.
Трезви мисли няма, за да те упътват.
Любов и болка се прегръщат.
Душата ти се развилнява.
Знаеш, че трябва да избереш.
Това объркване те разболява,
но просто не можеш да спреш.
© Лекса Джорджис Все права защищены