двигател вечен
любовта е - вечен и
сърцеприятел
.....................................
Любов, ти вечен
си двигател, вечен и
сърцеприятел!...
.....................................
Вечен, Любов, си
двигател и вечен си
сърцеприятел!...
© Стоян Минев Все права защищены