25 сент. 2013 г., 19:57

Вечно жива 

  Поэзия » Любовная
485 0 0

Скъпа, аз съм покоя,
скъпа, аз съм мечта...
скъпа, аз съм вятъра
и топлината твоя,
скъпа, аз съм студа
трептящ във зноя
на различната жена...
и твоят поглед -
като стих
и като полет
е
неповторим,
за миг ако от мене си отиде,
значи съм умрял за любовта...!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??