Целуни ме и ще усетиш,
че винаги ще бъда твоя!
Прегърни ме и ще чуеш
как сърцето ми играе!
Погледни в очите ми дълбоко,
за да видиш как мечтая!
В мислите ми влез,
душата ми изпий с ръце,
кожата ми раздери с целувки,
за да бъда вечно твоя!
© Лили Все права защищены