Ряпа. Карфиол. Домат.
Лапад. На глухарче цвят.
Зеле. Моркови. Фасул.
Леща. Чушка със булгур.
Чесън. Киселец. Пипер.
Грах. Маслини. Сол за цер.
Грозде. Сливи. Куркума.
Елда, чиа - на брашна.
Лимец. Ягода. Овес.
Круша. Диня. Ядки смес.
Магданоз. Кафяв ориз.
Смути. Царевичен грис.
Екстра върджин и Шарлан.
Бамя. Тиква. Смлян сусам.
Кълнове на кадаиф.
После... нека да си жив!
© Данаил Таков Все права защищены