17 мар. 2008 г., 22:20

Векът ти е изпит. 

  Поэзия
505 0 1
Времето ти ме убива.
Твърде често ми го искаш.
И много в мен разкрива.
Какво във себе си подтискаш.

Страхът ти ме погубва.
Пренаситил си зениците.
Щом в очите се огледам,
виждам смъртта на птиците.

Очакването ме разбива.
Стъкълца гранит.
Влакът дерайлира
и векът ти е изпит.

Нямам време за приличие.
Номерът не е изтрит.
Смехът ми не е безразличие.
От аромата сънят ми е пропит.

© Свобода Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??