Празничен звън
чува се вън -
песен на чудни камбани!
Великден дойде!
Гледай, дете,
всички очи са засмяни!
Свещица гори,
бъдните дни
от радост да бъдат огряни!
От чисти сърца,
с червени яйца
болка и зло са приспани!
Празничен звън
чува се вън!
Великден отново събра ни!
Светъл празник на всички!
© Мария Все права защищены