Крия в двете си ръце
аз червено яйчице.
Баба казва, че е здраво,
всичките ще бие, браво!
Туй червеничко яйце
крие златно сърчице.
И щом чукне, то нарежда -
здраве, щастие, надежда!
Днес свещица запали,
вярвай във доброто ти.
И кажи: "Христос воскресе!",
обич всекиму поднесе!
Светъл празник на всички! :)
© Мария Все права защищены
Благодаря и на оценилите, дори и без коментар! Весел празник!