Цветя и
звън на празнични камбани.
Христос воскресе –
възкръсват и цветята,
за пролетния танц на лобавта.
Погалени на Слънчо от ръката,
за нов живот пробужда се света.
Христос воскресе –
възкръсва красотата.
Христовият венец,
посипан е със цвят.
Христос воскресе –
възкръсва добротата,
ликуваща над кръстта
и смъртта.
Звън на празнични камбани,
възкръснал е Христос.
© Румяна Маринова Все права защищены