Великден, празник, веселба.
На този ден всички оцветяваме яйца,
идва пролета в този топъл ден
всеки е до мен, чюпят се яйца,
напълват се със радост нашите сърца,
а бабите нарязват топъл козунак,
пълен с мармелад.
Произведение участвует в конкурсе:
Великден е единственото време, когато е добре да сложиш всичките си яйца в една кошница »