5 мая 2024 г., 21:02

Великден 

  Поэзия » Пейзажная
360 0 2

Бял божур, червени рози,
слънце ласкаво блести,
сладка прелест в малки дози
зрее в празничните дни.

 

Жълт жасмин по здрач ухае
пляскат гълъби с криле.
Щом повярваш, то се знае-
ти ще си благословен.

 

 

© Мария Митева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??