Не ми е цветна тази Цветница,
тежат лицата на цветята,
в дъжда навън се щурат грешници,
Великден чука на вратата.
И няма козунак, боята свърши,
на рафтовете - цвят надежда
и вярата ми непрекършена,
че Господ с обич ни зарежда.
© Ивон Все права защищены
Поздравления!