17 апр. 2009 г., 12:36

Великденско еротично 

  Поэзия
786 0 12

Козуначе си, зная,

с пълнеж - шоколад.

Да те схрускам мечтая,

че умирам от глад.

 

Мойте устни ще лепнат,

щом ти вкусят плътта,

а очите ще светнат,

сбъднали сладостта.

 

В прегръдка гореща

с две ръце ще държа

пред запалени свещи

козуначна мечта.

 

Отдадени страстно

един - друг, до полуда

ще е всичко прекрасно

като сбъднато чудо.

 

На Великия ден,

ти внимавай в играта.

Малко съм притеснен

да не счупиш яйцата.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??