Вече не са сини вените
Вените...Пулсира кръвта ми.
Изтича мозъкът, пръста смуче.
След третата световна война
на онези мръсници ще им е скучно.
Намери себе си!
Гласовете се сливат.
Прашни светове, грешни любови.
Поздрави земята! Целуни реките!
Всичко, което те застрашаваше
е доволно.Пуши пура в кабинета си.
Но вените...Вече не са сини.
Кръвта не е тъмна.
Загубихме битката,
загубихме и войната.
Намери себе си!
Гласовете се сливат.
© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены