юни 2015 Румяна Славова
Не ме е страх от другите жени!
Щом искаш, имай ги в стотици!
По-важно е, в твоя сън дошла,
че съм по-сияйна от светица!
Целувай ги безпаметно и гладно!
Раздавай свойта плът без жал!
Щом сърцето ти за мен е цяло,
не ще да ти чета морал!
Превземай и лъжи, че ги обичаш!
Залъгвай себе си дори...
Когато най-пламенно отричаш,
аз владея тайните сълзи!
На погледа ми тъмен в плен
ще бъдат устните им все безвкусни!
Щом на мене си душевно верен,
не значат нищо плътските ти страсти!
© Румяна Славова Все права защищены